سازمان فعالیت میلیون آمریکا برنامه آمریکایی

سازمان: فعالیت میلیون آمریکا برنامه آمریکایی کره شمالی درآمد مالی برنامه هسته ای

خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی پیش‌بینی کشور عزیزمان ایران از حرکت بعدی آمریکا در شطرنج برجام چیست؟

وزارت خارجه کشورمان در آخرین گزارشی که راجع به روند اجرای برجام در سه ماهه گذشته به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارایه کرده هست، از میان تمامی احتمالاتی

پیش‌بینی کشور عزیزمان ایران از حرکت بعدی آمریکا در شطرنج برجام چیست؟

پیش بینی کشور عزیزمان ایران از حرکت بعدی آمریکا در شطرنج برجام چیست؟

عبارات مهم : ایران

وزارت خارجه کشورمان در آخرین گزارشی که راجع به روند اجرای برجام در سه ماهه گذشته به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارایه کرده هست، از میان تمامی احتمالاتی که راجع به نحوه واکنش‌ها کنگره آمریکا بعد از رد پایبندی کشور عزیزمان ایران به برجام به وسیله ترامپ مطرح هست، یکی از این احتمالات را “بازگرداندن تحریم های هسته ای” به وسیله کنگره اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در 21 مهرماه در دومین صحبت اش راجع به کشور عزیزمان ایران مواضع بسیار تند و سخت گیرانه ای را در مورد برجام، سیاست های آمریکا در برخورد با کشور عزیزمان ایران و اعمال تحریم ها علیه نیروهای نظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اتخاذ کرد.

پیش‌بینی کشور عزیزمان ایران از حرکت بعدی آمریکا در شطرنج برجام چیست؟

ترامپ در این سخنان در حالی که آژانس بین المللی انرژی اتمی در هشت گزارش پایبندی کشور عزیزمان ایران به تعهداتش در چارچوب برجام را قبول کرده است به طور یک جانبه اعلام کرد که پایبندی کشور عزیزمان ایران را رد می کند و تصمیم راجع به ماندن یا نماندن در برجام را به عهده کنگره گذاشت.

در رابطه با برخورد کنگره با برجام تحلیل ها و احتمالاتی مطرح شده است هست. از اختلاف نظر میان جمهوری خواهان بر سر خروج از برجام و تاکید سناتورهای ارشد این حزب از جمله باب کورکر مبنی بر این که خروج از برجام اکنون به صلاح و منافع آمریکا نیست تا مخالفت جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا و ایهود باراک نخست وزیر پیشین اسرائیل اذعان کردند که توافق هسته ای با کشور عزیزمان ایران در جهت منافع آمریکا و امنیت دنیا است.

وزارت خارجه کشورمان در آخرین گزارشی که راجع به روند اجرای برجام در سه ماهه گذشته به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارایه کرده هست، از میان تمامی احتمالاتی

در عین حال بر اساس اعلام رسانه های خارجی، نمایندگان کنگره آمریکا 60 روز وقت دارند تا راجع به برگشت یا تعلیق تحریم های هسته ای علیه کشور عزیزمان ایران تصمیم گیری کنند.

در این چارچوب کنگره می تواند با افزودن بعضی شروط و ضمیمه های تازه به برجام، نقض های ادعایی آن را برطرف و آن را سخت گیرانه تر کند. کاخ سفید نکات و شروط مشخصی را پیشنهاد کرده که با نقض آن ها از سوی ایران، تحریم ها علیه کشورمان به طور خودکار دوباره فعال شوند. ترامپ خواهان تمدید محدودیت های زمانی در نظر گرفته شده است جهت بعضی پروژه های هسته ای کشور عزیزمان ایران در برجام هست. مهلت شماری از این محدودیت ها در سال 2025 به آخر می رسند که از نگاه دولت ترامپ این محدودیت ها باید ادامه یابند.

هم چنین شروط تازه ای که به برجام اضافه می شود می تواند مشمول بر تولید و آزمایش موشک های بالستیک کشور عزیزمان ایران شود؛ موضوعی که در برجام به آن اشاره نشده است و از خطوط قرمز کشور عزیزمان ایران است.

پیش‌بینی کشور عزیزمان ایران از حرکت بعدی آمریکا در شطرنج برجام چیست؟

در احتمالی دیگر ممکن است در نهایت تندروهای کنگره رأی به بازگشت تحریم های هسته ای کشور عزیزمان ایران بدهند که به موجب برجام تعلیق شده است اند؛ اقدامی که در عمل به معنی خروج آمریکا از برجام است.

بر اساس متن گزارش وزارت خارجه، اقدام کنگره یا دولت آمریکا در بازگرداندن تحریم های هسته ای “نقض فاحش برجام” است.

وزارت خارجه کشورمان در آخرین گزارشی که راجع به روند اجرای برجام در سه ماهه گذشته به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارایه کرده هست، از میان تمامی احتمالاتی

این گزارش ولی خودداری ترامپ از تایید پایبندی کشور عزیزمان ایران به برجام را به منزله “بی اعتنایی” مستکبرانه آمریکا نسبت به نظر مرجع صالح بین المللی و و بی اعتنایی صریح نسبت به بندهای 26، 28، و 29 و مغایر با اصل حسن نیت اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، در چارچوب برجام دو نوع نقض عهد در نظر گرفته شده است است یکی عدم اجرای تعهدات (non-performance)، و دیگر عدم اجرای فاحش تعهدات (significant non-performance).

پیش‌بینی کشور عزیزمان ایران از حرکت بعدی آمریکا در شطرنج برجام چیست؟

بر اساس هفتمین گزارش وزارت خارجه راجع به روند اجرای برجام، تا کنون موارد نقض، بدعهدی، تاخیر و تعلل و تخطی آمریکا از برجام در قالب 10 نامه از سوی محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به فدریکا موگرینی به عنوان هماهنگ کننده کمیسیون یکسان برجام ارسال و ثبت و ضبط شده است است که آخرین آن در ۲۴ مهر ۱۳۹۶ در تصویر العمل به صحبت ترامپ در 21 مهر و عدم اعلام پایبندی کشور عزیزمان ایران به برجام و اتخاذ سیاست های خصمانه بود.

در بخشی از این نامه که در گزارش وزارت خارجه به مجلس به آن اشاره شده است هست، آمده که: سوء استفاده مدیر جمهور آمریکا از تریبون مجمع عمومی شرکت ملل جهت حمله به برجام و اتهامات واهی مطرح شده است در صحبت آقای ترامپ در ۲۱ مهر ۱۳۹۶ مبنی بر عدم پایبندی جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران به تعهدات خود وفق برجام، خلاف واقع و نسبت به آن اعتراض و آن را در تعارض آشکار با گزارش های متعدد و متوالی آژانس در تائید پایبندی کشور عزیزمان ایران به برجام قلمداد می کنیم.

ظریف در این نامه تاکید کرده است که این دست کارها که در پوشش “قوانین داخلی آمریکا” صورت می گیرد، نه تنها اعتبار آژانس را خدشه دار می سازد، بلکه به صراحت مغایر با بعضی از بندهای برجام است و دولت آمریکا نمی تواند از مسوولیت کارها خود تحت این عنوان که وفق قوانین داخلی آمریکا انجام شده، شانه خالی کند.

وزیر خارجه کشورمان با اشاره به بندهای متفاوت برجام تاکید کرده است که صحبت مورخ ۲۱ مهر ۱۳۹۶ مدیر جمهور آمریکا مغایر متن، روح و نشانه برجام است و جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران با رصد دقیق شرایط حساس کنونی، اقدام مناسب را جهت صیانت از حقوق خود وفق برجام انجام خواهد داد.

بهروز کمالوندی سخنگوی شرکت انرژی اتمی در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری های داخلی راجع به محتمل ترین آینده نگری کشور عزیزمان ایران در مورد برخورد کنگره آمریکا با تصمیم اخیر ترامپ گفت: آنچه که ما یقین داریم این است که آمریکا به دشمنی خود با ما ادامه می دهد و در حوزهای منطقه ای، موشکی یا هسته ای اگر بتواند به ما فشار وارد می کند.

وی ادامه داد: آمریکایی ها تلاش خواهند کرد تا بدون اشاره به عنوان هسته ای به بهانه های متفاوت فشار را بر کشور عزیزمان ایران حفظ کنند و مانع اجرای مطلوب برجام شوند. آنها از آنجایی که اروپایی ها و بسیاری از کشورهای دیگر را در مخالفت با برجام با خود همراه ندارند، نمی توانند به طور مستقیم از برجام خارج شوند.

سخنگوی شرکت انرژی اتمی با بیان این که کارها آنها اثرات منفی بر برجام و روح آن خواهد داشت اظهار کرد: هنگامی که اروپایی ها نسبت به کارها آمریکایی ها انتقاد یا پرسش می کنند پاسخ آمریکا این است که تحریم ها و قوانینی که اعمال شده است بر ایران، مربوط به عنوان هسته ای نیست.

کمالوندی گفت: آمریکایی ها هم می خواهند از برجام خارج شوند و هم نمی خواهند با دنیا و اروپا مقابله کنند، از این رو فشار را از هر طرف آنقدر زیاد می کنند که اثرات مثبت برجام خنثی شود و کشور عزیزمان ایران را به جایی برسانند که بگوید برجام هیچ چیز جهت ما ندارد بعد از آن خارج می شویم.

وی تاکید کرد که “با شرایط مبهم فعلی نمی توان گفت برجام ادامه می یابد یا خیر؟ مگر آنکه تغییری در سیاست های آمریکا صورت گیرد.”

سخنگوی شرکت انرژی اتمی هم چنین نسبت به مواضع اروپایی ها ابراز تردید کرد و گفت که اروپایی ها در جلسات شخصی یک چیز می گویند و در جلسات عمومی چیزی دیگر.

هم چنین عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان در سخنانی روز چهارشنبه در مجلس شورای اسلامی گفت می خواهند با اجرا نکردن توافق هسته ای منافع کشور عزیزمان ایران کم کردن پیدا کند. از همین رو اقداماتی همچون اضافه کردن افراد به لیست تحریم ها، بیانات خلاف واقع ترامپ آن هم علی رغم بند 28 برجام و کارها غیر متعارف دیپلماتیک را شاهدیم که همه متعارض با روح، مفاد و متن برجام به خاص بندهای 26، 28 و 29 است.

وی ادامه داد: آمریکا می خواهد با اقداماتش اجازه ندهد بانک های اروپایی در کشور عزیزمان ایران فعالیت اقتصادی داشته باشند و نگرانی جهت آنها به وجود آید.

با این حال عراقچی بر خلاف کمالوندی که در سخنانش روشن است چندان به اروپایی ها و پایداری ارزش بر سر برجام اعتماد نیست اعتقاد است: آمریکا در شرایطی اقداماتی علیه ایران، برجام و مردم کشور عزیزمان ایران انجام می دهد که در انزوا قرار گرفته چون بقیه اعضای 1+5 یعنی روسیه، چین به خاص کشورهای اروپایی به طور صریح و مشخص با سیاست ها، بدعهدی ها و تخلفات آمریکا مخالفت کرده اند و هر تلاش آمریکا در این باره از سوی سایر اعضای 1+5 مردود آشنا شده است است.

در عین حال وی گفته است که “در تضمین اجرای برجام روی هیچ کشوری حساب باز نکرده ایم بلکه به توانمندی های خودمان اتکا داریم. پرسشها را رصد می کنیم و وزارت خارجه روزانه گزارشاتی به مقامات نظام، مدیر جمهور و مدیر مجلس ارائه می کند.

به گزارش ایسنا، کشورهای اروپایی به خاص فرانسه نسبت به فعالیت های موشکی و دفاعی کشور عزیزمان ایران همواره موضع انتقادی و اعتراضی خود را حفظ کرده اند. آنها هم چنین در رابطه با نقش و نفوذ کشور عزیزمان ایران در منطقه انتقاداتی را مطرح کرده اند.

وزیر خارجه فرانسه که قرار است نیمه نوامبر جهت فراهم کردن مقدمات سفر امانوئل مکرون به کشور عزیزمان ایران به پایتخت کشور عزیزمان ایران بیاید گفته است که در این سفر به طرح نگرانی ها راجع به برنامه موشکی کشور عزیزمان ایران و نقش این کشور در منطقه خاورمیانه با همتای خود و دیگر مقامات کشورمان گفت وگو می کند.

برخی کارشناسان معتقدند فرانسه مجدد در نقش خود به عنوان “پلیس بد” قرار گرفته هست. این کارشناسان بر این نظرند که کشورهای آلمان و انگلیس نیز از این که کشور عزیزمان ایران را در حوزه دفاعی و موشکی محدود کنند بدشان نمی آید.

با گذشت دو سال از اجرای برجام، کشورهای اروپایی به بهانه این که بانک ها و شرکت های بزرگ به خاطر شخصی بودن میل به به حضور به کشور عزیزمان ایران نداشته اند، اجازه نداده اند مزایا و منفعت های اقتصادی و مالی برجام نصیب کشور عزیزمان ایران شود. ولی کمتر کسی است که بهانه های اروپایی ها را در این رابطه باور کند. به نظر می آید با توجه به تردیدها در مورد برخورد دولت بعد از اوباما و باقی ماندن بعضی از قوانین و مقررات مالی و بانکی سخت گیرانه از سوی آمریکا، این کشورها و شرکت ها و بانک های بزرگ ارزش اراده ای به پذیرش ریسک ورود به کشور عزیزمان ایران ندارند.

معاون وزیر امور خارجه راجع به کارها متقابل کشور عزیزمان ایران در برابر برخورد کنگره یا دولت ترامپ نیز تاکید کرده است که “ایران سناریوهای آینده را آینده نگری کرده است و گزینه های محتمل قابل دسترسی است.”

آنچه به نظر می آید و از صحبت و موضع گیری مقامات کشورمان برمی آید، مقامات آمریکایی به خاص کنگره در گام نخست که نهایت حدود 20 آذر به طول می انجامد اقدامی مستقیم علیه برجام انجام نخواهند داد به این معنی که تحریم هایی که احتمالا اعمال خواهند کرد به طور مستقیم برنامه هسته ای را نشانه نخواهد گرفت. به نظر این محتمل ترین آینده نگری راجع به آینده نه چندان دور باشد.

از طرفی چشم انداز مذاکره مجدد بر سر برجام و پذیرش محدودیت های فنی ـ هسته ای و زمانی یا مذاکره بر سر فعالیت های موشکی و دفاعی جهت بیش از دو ماه آینده هم چنان مبهم و دور است و به نظر نمی آید با وجود موافقت های ضمنی مقامات فرانسوی و دیگر مقامات اروپایی البته در جلسات خصوصی، کشور عزیزمان ایران آمادگی پذیرش چنین پیشنهادی را داشته باشد به خاص این که راجع به مسایل دفاعی به طور خاص، عنوان به حوزه نظامی و دفاعی کشور مرتبط است و از حوزه دستگاه دیپلماسی خارج و ملاحظات خاص منافع و امنیت ملی دارد.

واژه های کلیدی: ایران | آمریکا | تحریم ها | آمریکایی | آقای ترامپ | دولت ترامپ | وزارت خارجه | دونالد ترامپ | مقامات آمریکا | وزیر امور خارجه | وزیر خارجه کشور


دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs

کتاب زبان اصلی J.R.R

دانلود کتاب لاتین

خرید کتاب لاتین

خرید مانگا

خرید کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از آمازون

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

کتاب روانشناسی به انگلیسی

کتاب زبان اصلی

کتاب خارجی

رفتن به نوار ابزار